CalPrint Help

Onze helpdesk is 24/7 beschikbaar
Een kalender opslaan als PDF-bestand of voor back-up

U kunt uw kalenderschermen converteren naar een PDF-bestand.
Open het kalenderscherm dat u wilt opslaan. Tik op de deelknop (pijl) rechtsboven in het scherm.
In het scherm "Converteren naar PDF" kunt u op de knop "Pagina-indeling" tikken om de lay-outopties te wijzigen, zoals enkele pagina, papierformaat en datumbereik.
Tik op "Opslaan" om het PDF-bestand in een andere app op te slaan als agendaback-up.
U kunt ook op de knop 'E-mail' tikken om het PDF-bestand via e-mail te verzenden.

Terug - CalPrint