CalPrint Help

Onze helpdesk is 24/7 beschikbaar
Gebruik Siri-snelkoppelingen om uw agenda af te drukken

U kunt CalPrint-snelkoppelingen gebruiken in de sevice-app Instellingen - Siri en zoeken - CalPrint (onderaan in het scherm) Details

U kunt een spraakopdracht aan de snelkoppelingen toewijzen met de knop "+" naast elke snelkoppeling. U kunt ook snelkoppelingen naar uw macro's toevoegen in de snelkoppelingen-app.

Enkele voorbeelden zijn "Vandaag afdrukken", "Morgen afdrukken", "Deze maand afdrukken" enz.

U kunt de CalPrint-snelkoppelingen vanuit uw vergrendelscherm gebruiken. Schakel "Allow on Lock Screen" in de app Device Settings - Siri & Search - CalPrint-instellingen uit om deze functie uit te schakelen.

Opmerking: u moet eerst CalPrint starten om de snelkoppelingen te maken en het kan Siri een paar minuten duren om de snelkoppelingen naar de lijst toe te voegen in de app met app-instellingen.

Terug - CalPrint