Verbinding maken met Bluetooth en andere mobiele printers

PrintCentral Pro kan rechtstreeks verbinding maken met veel Brother & Zebra mobiele printers. bijv. Brother RJ-4040, PJ-673, RJ-2050, Zebra iMZ 220 ... Veel van de mobiele printers van Brother en Zebra kunnen ook verbinding maken via Bluetooth.
Niet alle Bluetooth-printers zijn compatibel met de iPhone/iPad. Apple moet de Bluetooth-verbinding goedkeuren, dus u moet contact opnemen met de fabrikant van uw printer om te zien of deze door Apple is goedgekeurd.
Als uw Bluetooth-printermodel geen verbinding kan maken met een iPhone/iPad, kunt u vanaf uw apparaat afdrukken via de WePrint-printerserver op uw Mac/pc. Bekijken

Voor het verbinden van mobiele Bluetooth- en wifi-printers raadpleegt u de documenten van uw printerfabrikant om de iPhone/iPad-instellingen-app te gebruiken om verbinding te maken.
Over het algemeen houdt dit in dat de app Instellingen van het apparaat wordt geopend. Open vervolgens de Bluetooth-instellingen en schakel de printer Bluetooth in, zodat u de printer als apparaat op uw iPhone/iPad kunt toevoegen.

Nadat uw printer is aangesloten op uw apparaat, opent u PrintCentral Pro en opent u het afdrukscherm. Tik op de knop "Kiezen" om uw mobiele printer te zoeken en te selecteren.

Tik op de knop 'Printeropties' om uw printermodel en andere instellingen zoals papierformaat en -lengte te kiezen.

Eenmaal geselecteerd, kunt u het stuurprogramma met de tests in het installatiescherm kiezen: Bekijken