Druk af vanuit Safari/Foto's/Notities en andere apps

U kunt de PrintCentral Pro gebruiken vanuit een andere app zoals Safari/Foto's/Notities enz.
Volg de onderstaande stappen om PrintCentral Pro in te schakelen voor gebruik door andere apps. Soortgelijke stappen kunnen ook voor de meeste apps worden gebruikt.

Safari-app
  1. Open Safari en tik op de actieknop rechtsboven in het scherm (vierkant met een pijl)
  2. Kies vervolgens "Afdrukken met PCL Pro".

Foto's-app
  1. Open Foto's en tik op de actieknop rechtsboven in het scherm (vierkant met een pijl)
  2. Kies vervolgens "Afdrukken met PCL Pro" onder aan het scherm.

Notes-app
  1. Tik op de cirkel met de knop met drie stippen in Notes.
  2. Tik vervolgens op "Stuur een kopie" en kies "Afdrukken met PCL Pro".

Als u de optie "Afdrukken met PCL Pro" niet ziet ...
  1. Open het dialoogvenster voor delen zoals hierboven beschreven
  2. Schuif de onderste regel van de actiepop-up naar links totdat je de knop "Meer ..." ziet
  3. Tik op de knop "Acties bewerken" en je ziet PrintCentral Pro in de lijst
  4. Zet de schakelaar naast PrintCentral Pro aan
  5. Als u de volgorde van de lijst wilt wijzigen zoals deze in het actiemenu wordt weergegeven, gebruikt u gewoon de sleepbalken aan de rechterkant om PrintCentral Pro omhoog of omlaag te verplaatsen in de lijst.
  6. Tik op Gereed.
  7. Je ziet nu PrintCentral Pro als een optie wanneer je op de actieknop tikt. Mogelijk moet u naar beneden scrollen.

Als u uw printer niet in het afdrukvenster ziet, kunt u de stappen voor het instellen van de printer volgen. Bekijken