Bestanden en afbeeldingen verzenden vanuit andere apps naar andere apparaten

U kunt bestanden en andere inhoud van andere apps naar andere apparaten verzenden. bv. stuur een webpagina-adres vanuit Safari of een foto uit de app Foto's.
  1. Bekijk uw document, webpagina, foto, enz. In de andere app
  2. Tik op de knop Actie/Delen om de lijst met opties weer te geven voor het delen van inhoud
  3. Rol de onderste rij van de knoppen naar rechts en tik op "Meer ..."
  4. Schakel de knop 'Verzenden naar apparaat' in de lijst in. Misschien moet u scrollen. U kunt ook het lijnenpictogram naar rechts slepen om de bestelling opnieuw te ordenen
  5. Tik op "Done" en u ziet nu de knop "Verzenden naar apparaat" in de onderste rij.
  6. Tik op de knop 'Verzenden naar apparaat' en selecteer vervolgens een apparaat om het item naar te verzenden.

Als u naar uw Mac/PC stuurt, moet u ervoor zorgen dat u WePrint geïnstalleerd en uitgevoerd hebt. Als het niet verschijnt, klik dan hier (Bekijk) om het gedeelte TroubleShooting te zien voor hulp bij verbindingsproblemen. Zorg ervoor dat u naar de WePrint-instellingen gaat -> Delen en controleer de optie 'Klembord delen delen'.

Als u naar een andere iPhone/iPad stuurt, controleer dan of u PrintCentral Pro draait en uw iPad/iPhone is wakker wanneer u van uw pc of Mac overbrengt. Controleer ook of de instelling 'WiFi-klembordoverdracht' is ingeschakeld in de sectie Appinstellingen - Klembord