Kies een externe webbrowser-app

U kunt lang op een e-mailweblink tikken om een u200bu200bmenu te openen en vervolgens een externe webbrowser kiezen om de link te openen.

U kunt ook een standaard webbrowser-app kiezen om uw e-mailweblinks te openen.
Open de app-instellingen (Bekijken) en open het gedeelte 'Webbrowser'. Tik op 'E-maillinks openen met' en kies uit de lijst. bijv. Chrome, Firefox, Opera, Safari, iCab. De 'Interne browser' opent links in PrintDirect.
Neem gerust contact met ons op om anderen voor te stellen. Neem contact met ons op