Cloud Servers toevoegen

U kunt toegang krijgen tot een groot scala van typen wolkservers met PrintDirect. bijvoorbeeld iCloud Drive, Google Drive, OneDrive, DropBox, Box.net, MyDisk, CloudMe, Evernote, FTP, SugarSync
  1. Tik op de knop 3 in de rechterbovenhoek van het scherm om het linkerpaneel te openen en tik op 'Bestanden'
  2. Tik op het pictogram "Cloud Servers" om het serverscherm te openen.
  3. Tik op de knop + in de rechterbovenhoek van het scherm.
  4. Selecteer het type Cloud-server die u wilt toevoegen
  5. Afhankelijk van het type wolkserver wordt u gevraagd om in te loggen of naar de app voor cloudserver te gaan om uw account te verifiëren.
  6. Nadat het Cloud Server-account is toegevoegd, tikt u op het serverpictogram om de inhoud van de server te bekijken.

Voer voor uw WebDAV-server uw gebruikersnaam en wachtwoord in, evenals de URL om toegang te krijgen tot de service (de URL zal beschikbaar zijn voor uw providers website).
Voor FTP voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in, u kunt de poort wijzigen of de naam van FTP wijzigen door te tikken in het veld 'Port' of 'Naam'

Hier zijn enkele voorbeeldserverinstellingen:
Box.net: URL = "http://box.net/dav"
MyDisk.se: URL = "https://mydisk.se/username/" Waar "gebruikersnaam" is uw gebruikersnaam. OPMERKING: Zorg ervoor dat de URL eindigt met "/