E-mailaccount bewerken

Uw e-mailaccounts bewerken:

Tik op de 3 gevoerde knop in de linkerbovenhoek van het scherm om het linkerpaneel te openen. Tik op 'Email' om het e-mail scherm weer te geven.
Tik op de cogknop naast een e-mailaccount om de accountinstellingen te wijzigen.

Tik op de knop '+' bovenaan het scherm om een ​​nieuw account toe te voegen. U kunt e-mailaccounts verwijderen door de accountnaam over te schuiven of op de instellingenknop (cog) naast het account te tikken en vervolgens op "Account verwijderen" te klikken.