Mijn e-mailaccount vertoont een fout wanneer ik mijn e-mails probeer te lezen

Als u een foutmelding krijgt bij het controleren van uw e-mails, open dan het scherm voor het bewerken van uw e-mailaccount (Bekijken). Controleer of uw instellingen hetzelfde zijn als uw e-mailprovider heeft beschreven.
Open het gedeelte "Instellingen" en controleer die instellingen. Als uw e-mailprovider een beveiligde verbinding beschrijft, kunt u het proberen zonder "SSL gebruiken", aangezien de verbinding in plaats daarvan wordt beveiligd met TLS (StartTLS).
Controleer het poortnummer en het veld "Sevrer" en tik vervolgens op "Test"

Als je nog steeds een fout ziet, tik dan op de knop "Meer" om naar de foutpagina voor e-mail te gaan. Controleer eerst wat de beschrijving zegt bovenaan de pagina.
Tik op "Verzoek om hulp" om contact op te nemen met onze helpdesk zodat zij hulp kunnen bieden.