Foto's/afbeeldingen afdrukken

Tik op de knop met 3 lijnen bovenaan het scherm om het linkerzijpaneel weer te geven en tik vervolgens op "Afbeeldingen".
Selecteer meerdere foto's door erop te tikken en tik vervolgens op de knop "Printen" in de rechterbovenhoek.
Tik op "Printeropties in het afdrukscherm om het afbeeldingsformaat en de papierlade te kiezen.

U kunt verschillende opties kiezen met de knop "Printeropties" op het afdrukscherm.

Om meerdere foto's per pagina af te drukken, tikt u op de "Printeropties" in het printscherm. Wijzig de "Pagina's per vel - kolommen" en ook "Pagina's per vel - rijen" om het aantal afbeeldingen per pagina in te stellen.

Afbeeldingen kunnen in verschillende formaten worden afgedrukt met de "Printeropties".

U kunt de papierlade kiezen als u afdrukt vanaf uw iPhone/iPad via de gratis WePrint op uw Mac of pc https://esz.nz/wp. De selectie van de papierlade is afhankelijk van uw systeem- en printerondersteuning.

Voor het afdrukken van foto's kunt u het beste "Pagina vullen" gebruiken. Als foto's zijn afgesneden of als u witte banden ziet, kunt u de afbeeldingsmarges aanpassen in het tabblad WePrint-instellingen - Afbeeldingen of de printeropties op het iPhone/iPad-afdrukscherm
U kunt indien nodig negatieve marges gebruiken in de "Printeropties" om het afdrukgebied uit te breiden.

Als afbeeldingen niet het juiste formaat lijken te hebben, kunt u ook de instelling "Beeldschaal" in de WePrint-instellingen aanpassen om de afbeeldingsschaal aan te passen aan uw printer. Dit is van toepassing op alle formaten voor afbeeldingsformaten die u op de iPhone selecteert, bijv. 3x5, 4x6, behalve "Pagina vullen"