Foto's/afbeeldingen opslaan als bestanden

U kunt foto's uit uw fotoalbum opslaan in afbeeldingsbestanden.

Open het afbeeldingenscherm in het linkerzijpaneel in PrintDirect. Selecteer een of meer foto's en kies "Opslaan als bestand" in het actiemenu. (cirkel met 3 stippen-knop)

Vervolgens kunt u kiezen waar u het bestand wilt opslaan. U kunt het afbeeldingsbestand opslaan op het scherm met lokale bestanden of op een cloudserver.
U kunt ook een afbeeldingsbestand op uw Mac/pc opslaan. (Beeld)