Verzend bestanden naar een andere app of de Bestanden-app

U kunt vanuit PrintDirect bestanden en andere inhoud naar andere apps verzenden.

Tik op de knop met drie lijnen linksboven in het scherm om het linkerzijpaneel weer te geven. Tik vervolgens op "Bestanden" om het bestandsscherm weer te geven.

Tik op het selectievakje in het bestandspictogram om bestanden te selecteren en tik vervolgens op de actiemenuknop (cirkel met pictogram met drie stippen).
U kunt de acties "Openen met App..." of "Delen" in het menu kiezen om inhoud te delen met andere apps zoals Omnifocus, Devonthink, Evernote enz.

Om bestanden op te slaan in de Apple Files-app, kiest u "Exporteren" in het actiemenu en kiest u vervolgens Bestanden-app. Vervolgens kunt u kiezen waar u het bestand wilt opslaan in de Bestanden-app.