Documenten, afbeeldingen en bestanden overzetten van of naar uw Mac of pc

U kunt bestanden, foto's, video's, documenten, het klembord en andere inhoud van uw iPhone/iPad naar uw Mac of pc overbrengen
Zorg ervoor dat WePrint op uw Mac of pc is geïnstalleerd. Download en installeer WePrint vanaf hier https://esz.nz/wp

Open het WePrint-venster op uw Mac/pc en tik vervolgens op het tabblad "Status". Tik op de knop "Instellingen" en open vervolgens het tabblad "Delen" om "Sta delen toe" in te schakelen. U kunt ook kiezen welke Mac- of pc-map u wilt delen.
Wanneer u vervolgens "Exporteren" of "Opslaan" kiest in een bestandsmenu, kunt u de WePrint-server selecteren als de bestemming om bestanden te verzenden.

U kunt ook het klembordscherm openen in het linker zijpaneel in PrintDirect. U zou nu een lijst met apparaten onder aan het scherm moeten zien, inclusief het groene WePrint-pictogram.

U kunt op een WePrint-pictogram tikken om het klembord te verzenden. Je kunt ook een of meer bestanden controleren en ze naar elk apparaat slepen. Tip: tik en houd een korte tijd vast voordat je gaat slepen.

Wanneer u bestanden en andere inhoud bekijkt, kunt u "Zend naar apparaat" kiezen in het actiemenu om inhoud naar uw Mac of pc te sturen.