Webpagina's afdrukken

PrintDirect heeft drie manieren om webpagina's af te drukken.

Methode 1 - Gebruik webpagina's (snelste en makkelijkste)
  1. Tik op de knop 'Webpagina's' in het linkerdeelvenster van PrintDirect
  2. Typ een adres, selecteer een bladwijzer, gebruik het zoekveld rechts of plak een adres dat is gekopieerd vanuit Safari (bijvoorbeeld eurosmartz.com)
  3. Zodra de pagina is geladen, tik op de knop 'Afdrukken' rechts bovenaan het scherm

Methode 2 - Kopiëren en plakken gebruiken
  1. Navigeer naar de pagina die je nodig hebt in Safari
  2. Zodra de pagina volledig is geladen, selecteer een aantal tekst en afbeeldingen en kies 'Kopiëren' in het keuzemenu.
  3. Open PrintDirect en je moet worden gevraagd om de gekopieerde inhoud af te drukken.

Methode 3 - Safari gebruiken
  1. Navigeer naar de pagina die je nodig hebt in Safari
  2. Nadat de pagina volledig is geladen, heb je twee keuzes.
    - U kunt ook een "z" toevoegen na de "p" in "http://" bijvoorbeeld http z://www.eurosmartz.com
    - als alternatief kunt u een "z" aan de voorkant van het http://"gedeelte van het webadres toevoegen, bijvoorbeeld z http://www.eurosmartz.com
  3. PrintDirect wordt dan geopend en u wordt gepresenteerd met het afdrukdialoog

Methode 4 - Multitasking op ondersteunde iPads met iOS 11
  1. Navigeer naar de pagina die je nodig hebt in Safari
  2. Schuif de onderkant van het iPad scherm om de appbalk weer te geven. Tik en sleep op PrintDirect naar links (of rechts) van het scherm om een ​​split scherm te maken.
  3. Tik op een link of de bovenste adresbalk om een ​​webadres te slepen naar PrintDirect om in de webbrowser te bekijken of af te drukken.

U kunt het adres ook kopiëren van de Safari-adresbalk en plakken in de webadresbalk binnen PrintDirect.