PrintDirect Help

Onze helpdesk is 24/7 beschikbaar
Welke printers kan ik afdrukken?

U kunt direct naar de meeste printermodellen over WiFi drukken zonder extra software.
AirPrint is niet verplicht om te kunnen afdrukken. U kunt vanaf uw iPhone/iPad naar ALLE printers afdrukken met behulp van de gratis WePrint-printerdelingsoftware die vanaf hier op uw Mac of pc is geïnstalleerd:
https://esz.nz/wp

Als uw printer een USB- of ander aansluittype heeft, kunt u ook WePrint gebruiken om de printer met uw iPhone/iPad te delen.

Terug - PrintDirect

Zoeken

Press Kits