Zip- en unzip-bestanden

Selecteer "Zip-bestanden" en geef het nieuwe zipbestand een naam.U kunt bestanden zippen in het scherm Bestanden. Tik om een u200bu200bof meer bestanden aan te vinken met het selectievakje. Gebruik dan het actiemenu (cirkel met 3 stippen-knop).

U kunt gezipte bestanden uitpakken en bekijken door er eenvoudigweg op te tikken. U kunt bestanden uit een zipbestand kopiƫren door een of meerdere bestanden te selecteren en "Exporteren" te gebruiken in het actiemenu.