Print n Share Pro Help

Onze helpdesk is 24/7 beschikbaar
Druk af vanuit Safari/Foto's/Notities en andere apps

U kunt de Print n Share Pro gebruiken vanuit een andere app zoals Safari/Foto's/Notities enz.
Volg de onderstaande stappen om Print n Share Pro in te schakelen voor gebruik door andere apps. Soortgelijke stappen kunnen ook voor de meeste apps worden gebruikt.

Safari-app
  1. Open Safari en tik op de actieknop rechtsboven in het scherm (vierkant met een pijl)
  2. Kies vervolgens "Afdrukken met PnS Pro".

Foto's-app
  1. Open Foto's en tik op de actieknop rechtsboven in het scherm (vierkant met een pijl)
  2. Kies vervolgens "Afdrukken met PnS Pro" onder aan het scherm.

Notes-app
  1. Tik op de cirkel met de knop met drie stippen in Notes.
  2. Tik vervolgens op "Stuur een kopie" en kies "Afdrukken met PnS Pro".

Als u de optie "Afdrukken met PnS Pro" niet ziet ...
  1. Open het dialoogvenster voor delen zoals hierboven beschreven
  2. Schuif de onderste regel van de actiepop-up naar links totdat je de knop "Meer ..." ziet
  3. Tik op de knop "Acties bewerken" en je ziet Print n Share Pro in de lijst
  4. Zet de schakelaar naast Print n Share Pro aan
  5. Als u de volgorde van de lijst wilt wijzigen zoals deze in het actiemenu wordt weergegeven, gebruikt u gewoon de sleepbalken aan de rechterkant om Print n Share Pro omhoog of omlaag te verplaatsen in de lijst.
  6. Tik op Gereed.
  7. Je ziet nu Print n Share Pro als een optie wanneer je op de actieknop tikt. Mogelijk moet u naar beneden scrollen.

Als u uw printer niet in het afdrukvenster ziet, kunt u de stappen voor het instellen van de printer volgen. Bekijken

Terug - Print n Share Pro