Print n Share Pro Help

Onze helpdesk is 24/7 beschikbaar
Meerdere gebruikers met individuele accounts/profielen

Print n Share Pro ondersteunt meerdere gebruikers op dezelfde iPad en stelt u in staat om e-mailaccounts, documenten, webpagina's en veel andere items te scheiden en privé te bewaren.
In de top van de app instellingen (Bekijken) kunt u gebruikers toevoegen voor Print n Share Pro. Elke gebruiker heeft zijn eigen e-mailaccounts en bestanden.
  1. Open de appinstellingen en open de sectie Toegang bovenaan (Bekijk)
  2. Tik op "Meerdere gebruikers (Vul een nieuw wachtwoord in)" - Lees de pop-up en tik vervolgens op "OK"
  3. Maak een beheerderswachtwoord aan. Vergeet dit wachtwoord niet, om veiligheidsredenen is het niet mogelijk om het te herstellen - u moet de app opnieuw installeren als het verloren gaat.
  4. Tik op de + knop rechtsboven in het scherm en voer een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord in en tik op 'Toevoegen'. U kunt ook een foto toevoegen als u dat wenst.
  5. Om verdere gebruikers toe te voegen, herhaalt u gewoon de vorige stap.
  6. Om naar de nieuwe gebruiker te wisselen, tik op de gebruikersnaam en voer het wachtwoord in.
  7. Zodra u het nieuwe account kunt wisselen, kunt u e-mailaccounts voor elke gebruiker opstellen en ook documenten opslaan. Elke gebruiker heeft zijn eigen aparte beveiligde zone die niet wordt gezien door andere gebruikers van Print n Share Pro

Opmerking: zodra u de verschillende gebruikersaccounts hebt ingesteld in Print n Share Pro elke keer dat u de app afsluit of opschort en opnieuw opent, wordt u gevraagd een gebruiker te selecteren en een wachtwoord in te voeren.

Terug - Print n Share Pro