Contact toegang

Als u een bericht in Save2PDF ontvangt over contact toegang, dan moet u de toegangsinstellingen van uw apparaat controleren.

Open de Apple iPad/iPhone "Instellingen" app> Privacy> Contactpersonen> Save2PDF. Controleer of Save2PDF is ingesteld op "aan".

Open ook de Instellingen app -> Algemeen -> Beperkingen -> Contacten (bij beneden). Controleer of Save2PDF is ingesteld op "aan".

Tik ook op de Instellingen app> Scroll aan de onderkant en klik op onze Save2PDF. Zet 'Contacten' aan.