Als u bestanden via e-mail wilt verzenden vanaf uw eigen e-mailaccount, kunt u een uitgaande e-mailserver opzetten.
Open de app-instellingen en open het gedeelte "E-mail". Bekijk
Tik op "Mailserver Uitgaand". Tik vervolgens op de knop "+" om een u200bu200baccount toe te voegen en voer de gegevens van uw e-mailprovider in.
Gebruik de "+" knop bovenaan het instellingenscherm om een u200bu200baccounttype te kiezen of voer uw eigen servergegevens in.
Uw e-mailserver heeft waarschijnlijk uw gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Tik op de instelling "Gebruikersnaam vereist" om deze gegevens in te voeren.