PDF-conversie vanuit Safari/Foto's en andere apps

Save2PDF maakt gebruik van de uitbreidingsmogelijkheden die in iOS zijn ingebouwd. Dit betekent dat u Save2PDF kunt gebruiken vanuit een andere app zoals Safari/Phots. Volg de onderstaande stappen om Save2PDF door andere apps te laten gebruiken. De gids is voor Safari, maar dezelfde stappen kunnen ook worden gebruikt voor de meeste andere apps.
  1. Open Safari en tik op de actieknop in de rechterbovenhoek van het scherm (vierkant met een pijl)
  2. Schuif de onderste regel van de actie-pop-up naar links totdat u de knop "Acties bewerken ..." ziet (knop "Meer" voor iOS 12)
  3. Tik op de knop "Acties bewerken" en u ziet Save2PDF in de lijst
  4. Zet de schakelaar naast Save2PDF op aan
  5. Als u de volgorde van de lijst wilt wijzigen zoals deze in het actiemenu wordt weergegeven, gebruikt u eenvoudig de sleepbalken aan de rechterkant om Save2PDF omhoog of omlaag in de lijst te verplaatsen.
  6. Tik op Gereed.

7. U ziet nu Save2PDF als een optie wanneer u op de actieknop tikt (mogelijk moet u omlaag scrollen)