Documenten en afbeeldingen faxen

Save2PDF heeft de mogelijkheid faxen te verzenden, maar u moet de juiste installatie op uw pc of een ondersteunde printer op uw Mac hebben om te kunnen faxen.

Zie hieronder om ervoor te zorgen dat uw systeem voldoet aan de juiste criteria om faxen te kunnen verzenden.

Windows PC
  • Zorg ervoor dat de laatste versie van WePrint op uw pc is geïnstalleerd, u kunt deze downloaden via hier klikken
  • U moet een modem hebben aangesloten op uw pc die is aangesloten op een telefoonlijn. Dit is niet hetzelfde als een breedbandrouter, het is een specifieke modem die de telefoon kan bellen voor faxen.
  • Als u bovenstaande testfax hebt met Notepad om een ​​fax te typen, gebruik dan de printopdracht en selecteer faxen. Als het allemaal op de test gaat, dan moet het werken met Save2PDF

Apple Mac
  • Zorg ervoor dat de laatste versie van WePrint op uw Mac is geïnstalleerd, u kunt deze downloaden via hier klikken
  • U kunt een faxmodem hebben die is aangesloten op uw Mac, die is aangesloten op een telefoonlijn. Dit is niet hetzelfde als een breedbandrouter, het is een specifieke modem die de telefoon kan bellen voor faxen.
  • Of u kunt een multifunctionele printer gebruiken die faxen ondersteunt. Als uw printer faxen ondersteunt, moet u naar uw systeemvoorkeuren -> afdrukken en faxen en er zeker van zijn dat u een kunt zien
    invoer van uw printer met fax in de naam. Als u het niet ziet, rijd u dan de instellingsschijf die bij uw printer is geleverd.
  • Test uw printer door TextEdit te openen, typ een faxbericht en gebruik vervolgens de afdrukopdracht en selecteer uw faxprinter. Volg de aanwijzingen vanaf daar om ervoor te zorgen dat de fax wordt verzonden en ontvangen.