Voeg een bestand toe aan een bestaande PDF of voeg twee PDF's samen

Met Save2PDF kunt u een ander bestand of document toevoegen aan de voor- of achterkant van een PDF-bestand. U kunt ook twee bestaande PDF-bestanden samenvoegen tot één document.
  1. Open Save2PDF en tik op Bestanden in het linkerpaneel
  2. Gebruik de selectievakjes om de bestaande PDF te selecteren, samen met het bestand dat u wilt toevoegen
  3. Tik op de rode PDF-knop in de rechterbovenhoek van het scherm om het PDF-conversiescherm te openen
  4. Gebruik de handgrepen aan de rechterkant van elk bestand om de volgorde te wijzigen. U kunt ook het paginabereik voor elk document selecteren.
  5. Typ een naam en tik vervolgens op "Opslaan" om uw nieuwe PDF-bestand op te slaan