Zet afbeeldingen en bestanden om naar een PDF-bestand

U kunt meerdere bestanden samenvoegen in een enkel PDF-bestand.
  1. Open Save2PDF en tik op een bestand of ander item om het te bekijken of controleer het bestand/bestanden die u wilt converteren
  2. Tik op de PDF-knop in de rechterbovenhoek
  3. Hernoem het bestand indien nodig dan Tik op 'Opslaan' en kies de locatie waar u de PDF wilt opslaan

Als u alleen wilt dat bepaalde pagina's van een specifiek bestand worden opgenomen, tikt u op de link "Alle pagina's" en selecteert u het paginabereik
Om verdere bestanden toe te voegen, tik op de + knop rechts bovenaan
U kunt instellingen zoals marge, schaal en oriƫntatie naast elk bestand wijzigen.

U kunt ook bestanden converteren vanuit online opslag (bijv. IDisk of WebDav enabled winkels). Open in uw Cloud-server in het Bestand scherm, controleer de items die u wilt converteren en volg de bovenstaande stappen.