Converteer een bestand naar een pdf vanuit een andere app

Er zijn verschillende manieren om bestanden van een andere app over te zetten, zodat u ze naar een pdf kunt converteren.

Gebruik "Openen in" of de Share-knop van uw andere app en selecteer Save2PDF
Save2PDF zou moeten openen en het pdf-scherm moeten weergeven.
Vervolgens kunt u gewoon op de knop Opslaan tikken.
Als u het Save2PDF PDF-pictogram niet ziet, scrol dan naar de onderkant van het scherm en tik op "Meer/..." om het te kiezen. Dit verschilt van de gekleurde app-pictogrammen bovenaan.

Delen via iCloud/Dropbox/Box.net
Als de andere app Cloud Servers ondersteunt, kun je die ook gebruiken om bestanden over te zetten
Sla in de andere app uw bestand op uw favoriete cloudserver op
Open Save2PDF en ga naar het Cloud Server-scherm vanuit het Files-scherm
Selecteer uw cloudopslagservice of tik op de + om deze in te stellen