Afdrukken vanuit de Apple Mail-app

Save2PDF kan e-mail van Apple's Mail-app afdrukken met kopiëren en plakken. Deze methode behoudt de opmaak en het uiterlijk van de e-mail.

Volg de onderstaande stappen om een ​​e-mail af te drukken.
  1. Bekijk de e-mail die u wilt afdrukken in Mail
  2. Tik en houd vast om de gewenste tekst te markeren
  3. Verplaats blauwe kopieerpunten om het gedeelte of de pagina die u wilt afdrukken te dekken en tik op "Kopiëren"
  4. Open Save2PDF en u moet worden gevraagd de gekopieerde tekst af te drukken.

Opmerking: als u een bijlage wilt afdrukken, klikt u gewoon op de bijlage en tikt u vervolgens op 'Openen' en selecteert u Save2PDF.