Afdrukken met een DYMO-printer

U kunt vanaf hier http://esz. ons/wp
WePrint is een gratis server voor het delen van printers. De iPhone/iPad biedt geen mogelijkheid om via USB verbinding te maken met een printer.
Selecteer in het afdrukscherm in Save2PDF uw WePrint DYMO LabelWriter door op de knop "Kies" (Weergeven) te tikken.
Zorg ervoor dat u het groene WePrint-printerpictogram met uw DYMO-printernaam hebt geselecteerd.

U kunt adres-/verzendetiketten naar uw DYMO-printer afdrukken door op "Contacten" in Save2PDF te tikken, een of meer contacten te selecteren en op de knop Afdrukken te tikken.

Als je het afdrukscherm ziet, tik je op "Printeropties" om "Papierformaat" te openen. Tik op de "+" knop in de rechterbovenhoek om uw eigen aangepaste labelgrootte toe te voegen.

U kunt ook de optie werk- of thuisadres selecteren.

Als u de LabelWriter Twin heeft, kunt u de rechter of linker rol selecteren in de "Papierlade" in het "Printeropties" -scherm.

U kunt ook een tekstbestand of notitie maken in het gedeelte "Bestanden" van Save2PDF en de gegevens van uw ontvangers typen en deze vervolgens afdrukken.