Mijn apparaat zegt "Fout bij verbinden met de server". Het kan de WePrint-server niet vinden.

Als u problemen ondervindt bij het aansluiten op uw printer of als de afdrukken wazig of te licht zijn, kunt u hier enkele opties proberen.
Probeer uw netwerkrouter opnieuw op te starten.

Open Save2PDF, tik op de afdrukknop en tik vervolgens op "Kiezen" in het printscherm. Tik op "AirPrint" in het keuzescherm van de printer om te zien of uw printer op die manier wordt gevonden.

Anders kan onze gratis WePrint voor Mac/pc helpen bij het opsporen van problemen met de afdrukkwaliteit en netwerkverbindingen.
WePrint is geïnstalleerd op uw Mac of pc en deelt uw printers zodat u kunt afdrukken vanaf uw iPad/iPhone.
Installeer WePrint op uw Mac of pc via: https://esz.nz/wp

Zorg ervoor dat WePrint op uw Mac/pc en ook de iPhone/iPad in hetzelfde netwerk zitten

Heeft u 'WePrint' weergegeven in het veld 'Server' in het scherm 'Afdrukken' in Save2PDF?
Tik op 'Kies' in het scherm 'Afdrukken'> 'Scherm' Kies printers '> tik om het groene' WePrint'-pictogram te selecteren met uw printernaam en 'Beschikbaar' eronder.

In zeldzame gevallen treden verbindingsproblemen op en worden deze meestal veroorzaakt door uw firewall. Raadpleeg de helppagina van Windows om ervoor te zorgen dat uw
firewall blokkeert geen verbindingen. Schakel uw firewall tijdelijk uit om deze te testen.

Druk in het app-afdrukscherm op de knop "Kiezen". Tik in het volgende scherm op "+" en als dit niet automatisch wordt gevonden, voert u de gegevens van de WePrint-server in.

Probeer ook het WePrint-poortnummer te wijzigen op het tabblad WePrint-instellingen - Geavanceerd. Stel het aangepaste poortnummer in op 8081 of 8082 enz. Zorg ervoor dat u ook de poort op uw apparaat wijzigt als u dit doet.

Controleer of uw apparaat is verbonden met uw wifi-router met een wachtwoord als dit nodig is. Sommige routers staan ​​gasttoegang toe zonder wachtwoord, maar dat blokkeert de toegang tussen apparaten in hetzelfde netwerk.
Als uw router toegang heeft tot het wachtwoord, voert u deze in uw iPhone/iPad-instellingen in.
Sommige routers hebben een functie in de Admin-schermen van de router, genaamd "AP-isolatie". Hiermee wordt de toegang tussen apparaten geblokkeerd. Controleer of "AP Isolation"/"Wireless Client Isolation" uit staat.

Als u na het proberen van al deze stappen gewoon zonder reden bent geblokkeerd of als u wilt afdrukken via 3G/4G, kunt u de optie Afdrukken via mobiele gegevens (Bekijken) gebruiken.