Het AltaMail-scherm vergrendelen. Bescherm uw app-gegevens.

U kunt ervoor kiezen om de toegang tot AltaMail en de bijbehorende gegevens te vergrendelen met behulp van een instelling. Open de app-instellingen (Weergave) - Toepassingsgedeelte, onderaan. Tik op 'Toepassingswachtwoord' en vervolgens kunt u kiezen wanneer het app-scherm moet worden vergrendeld. U kunt uw eigen wachtwoord of een pincode invoeren. Opmerking: als u uw wachtwoord/pincode bent vergeten, moet u de app opnieuw installeren.
U kunt er ook voor kiezen om de optie Touch-ID vingerafdrukontgrendeling te gebruiken als uw iPhone/iPad dit ondersteunt.