Bevestig foto's en bestanden van uw Mac of pc

U kunt bestanden en foto's van uw Mac of pc koppelen aan de hand van de gratis WePrint "Send to Device" -functie. In de eerste plaats installeer WePrint op uw Mac of pc vanaf hier:
https://esz.nz/wp

Maak een nieuwe email op je iPhone/iPad en laat het open.
Open het WePrint venster en tik op het tabblad 'Transfer'. Je zou nu je iPhone of iPad moeten zien in de lijst met apparaten. U kunt nu bestanden en foto's slepen op het apparaatpictogram in het WePrint-venster en de bestanden worden overgezet naar uw iPhone/iPad en de e-mail die u hebt geopend, bijgevoegd.

Op een Mac kunt u ook documenten afdrukken om naar AltaMail te sturen als PDF. Open een documentafdrukdialoog. Tik op om een ​​nieuwe printer toe te voegen en selecteer 'Verzenden naar apparaat'. Als u het document vervolgens afdrukken, wordt WePrint geopend en kunt u de nieuwe PDF naar uw iPhone/iPad-e-mail scherm verzenden.

Als uw iPhone/iPad niet beschikbaar is in WePrint, controleer of uw apparaat en de WePrint-computer in hetzelfde netwerk zijn. Zorg er ook voor dat u de "WiFi clipboard transfer" hebt ingeschakeld in de AltaMail instellingen - Clipboard sectie.