Bijlagen converteren naar een PDF

Er zijn verschillende manieren om een ​​bestand of bijlage in een PDF om te zetten.
Methode 1 - Direct vanuit een e-mail
  1. Tik op een e-mail om het te bekijken
  2. Tik op het selectievakje naast een bijlage, selecteer het
  3. Klik op de actiemenu knop rechts en selecteer dan "Afdrukken"
  4. Tik op Kies en selecteer de optie Omzetten naar PDF en tik op Opslaan. U heeft dan de mogelijkheid om waar u het bestand wilt opslaan, hetzij lokaal of in de wolk
  5. Als je eenmaal bent opgeslagen, wordt je terug in je lijst met bijlagen. Deze stap kan zo vaak als nodig worden herhaald.

Methode 2 - In het gedeelte Bestanden
  1. Tik op 'Bestanden' in het linkerpaneel
  2. Als uw bestanden lokaal worden opgeslagen, controleert u het selectievakje van het bestand dat u wilt converteren naar PDF en tikt u op de knop Afdrukken
  3. Tik op Kies en selecteer de optie Omzetten naar PDF en tik op Opslaan. U heeft de mogelijkheid om waar u het bestand wilt opslaan, hetzij lokaal of in de cloud