Verwijder meerdere e-mails in bulk of andere acties

U kunt meerdere e-mails selecteren met het selectievakje links van elke e-mail en vervolgens op de knop Verwijderen tikken om de geselecteerde e-mails te verwijderen.

Je kunt ook alle e-mails in een map selecteren met de knop ✓ bovenaan het scherm. Tik vervolgens op de verwijderknop om ze allemaal te verwijderen.

Dubbeltik op de ✓-knop bovenaan het scherm om alle discussies te openen en alle e-mails te selecteren.

Om alle e-mails te openen die verborgen zijn in gesloten discussies, kunt u ook het item "Open alle threads" in het actiemenu selecteren. (cirkel met 3 stippen-knop)

U kunt ook dubbeltikken op het selectievakje van de e-mail in de bovenste thread om de thread te openen en alle e-mails in één e-mailthread te selecteren.

U kunt ook lang op de verwijderknop tikken om ervoor te kiezen e-mails van de e-mailserver te verwijderen in plaats van ze naar de prullenbak te sturen.

Je kunt ook andere acties uitvoeren op meerdere e-mails zoals 'Als Gelezen markeren', 'Verplaats naar map' etc. Gebruik het actiemenu (knop met cirkel met 3 stippen) na het selecteren van e-mails.

Als u bepaalde e-mails wilt selecteren die u wilt verwijderen, bijvoorbeeld ouder dan een datum, kunt u dit doen.
Tik op de zoekknop om de zoekbalk weer te geven en tik vervolgens op "Meer/..." om de geavanceerde zoekopdracht weer te geven (Bekijken). Tik vervolgens op de knop "+" om een u200bu200bnieuw zoekveld voor de datum van een e-mail toe te voegen, selecteer de vergelijking "Voor" en voer de gewenste datum in. Verwijder eventuele andere filters met de prullenbakknop.
Voer de zoekopdracht uit en tik vervolgens op de knop ✓ bovenaan om alle e-mails te selecteren en tik vervolgens op de knop Verwijderen.