Een agenda e-mailen als PDF

U kunt uw agenda als pdf-bijlage naar iemand anders e-mailen.
Open het agendascherm dat u wilt verzenden. Tik op de deelknop (pijl) rechtsboven in het scherm.
In het scherm "Converteren naar PDF" kunt u op de knop "Pagina-indeling" tikken om de lay-outopties te wijzigen, zoals enkele pagina, papierformaat en datumbereik.
Tik op "E-mail" om het resulterende PDF-bestand van de kalender aan een e-mail toe te voegen.