Een e-mailhandtekening selecteren

U kunt ervoor kiezen om de standaard app-handtekening te bewerken in de app-instellingen (Bekijken) - E-mailsectie - "Standaard E-mailhandtekening".
Hierdoor wordt het scherm E-mailhandtekeningen weergegeven waarin u een handtekening kunt selecteren. Tik op de knop "+" om een u200bu200bnieuwe handtekening te maken en te bewerken.

Open voor elk account het scherm Accountinstellingen bewerken (Bekijken) en tik vervolgens op het gedeelte "Vormgeving". Vervolgens kunt u op "E-mailhandtekening" tikken om een u200bu200bhandtekening voor dit account te selecteren. Tik op de handtekening "Geen" om geen handtekening voor het account te hebben. Vervolgens wordt de standaardhandtekening van de app gebruikt.

Als u bij het verzenden van een e-mail de app- of accounthandtekening niet geschikt vindt, kunt u de actiemenuknop bovenaan het scherm voor het verzenden van e-mail gebruiken (tik op "...." als deze niet zichtbaar is). Kies "E-mailhandtekening" in het actiemenu en vervolgens kunt u een handtekening kiezen die u voor deze e-mail wilt gebruiken.

U kunt meerdere e-mailadresaliassen toevoegen aan elk e-mailaccount Bekijken. Elke alias kan een eigen handtekening hebben die u kunt selecteren.