Breng bestanden over van of naar een cloudserver

Met AltaMail kunt u bestanden, video's, foto's en documenten overbrengen tussen uw apparaat en verschillende cloudservers

Wanneer u een bestandenscherm bekijkt, zowel lokale bestanden als cloudserverbestanden, tikt u rechtsboven op de knop "+" en selecteert u "Importeren". Hierdoor kunt u een andere locatie kiezen om bestanden te selecteren en deze in het huidige bestandsscherm te importeren.

U kunt ook een of meer bestanden selecteren in een Bestanden-scherm en vervolgens "Exporteren" kiezen in het actiemenu (knop met cirkel met 3 stippen).