Voeg je eigen notificatie geluiden toe

U kunt uw eigen geluiden toevoegen die gebruikt kunnen worden voor verschillende meldingen binnen AltaMail.

Open de appinstellingen (Bekijk) - 'E-mailbeheer' en klik vervolgens op 'E-mailberichtinstellingen'
Tik op 'E-mailgeluiden' bovenaan het bewerkingsscherm om de instellingen voor e-mailgeluiden te bekijken
Tik op "Aangepaste geluiden" in de onderkant van het geluidsscherm om je eigen geluiden toe te voegen.
Gebruik de knop '+' om geluidsbestanden van uw lokale bestanden in AltaMail, cloud-servers, uw Mac of pc te kiezen (met behulp van WePrint) of andere locaties.
Tik op elk geluidsbestand om een ​​melding te maken en test dat het geluid compatibel is met meldingen. U moet dan een melding zien en het geluid horen. Controleer uw iPhone/iPad volume en dempknoppen.

Opmerking: Geluidsbestanden voor meldingen moeten voldoen aan de richtlijnen van Apple-indeling. In het algemeen omvat dit bestanden van type aiff, wav of caf bestand met behulp van de formaten Lineaire PCM, MA4 (IMA/ADPCM), μLaw of aLaw. Het geluid langer dan 30 seconden wordt niet afgespeeld.

U kunt ook de microfoon in de bovenkant van het aangepaste geluidsscherm gebruiken om uw eigen geluiden op te nemen.