Stel AltaMail in als de standaard Mail App Client

U kunt de AltaMail instellen als de standaard e-mailapp voor uw apparaat wanneer u iOS 14 of hoger gebruikt.

Om over te schakelen naar AltaMail:

1. Open de app Apparaatinstellingen en scrol omlaag naar AltaMail.

2. Tik op het app-pictogram om de instellingen te bekijken. Tik vervolgens op 'Standaard e-mailapp'.

3. Kies AltaMail uit de lijst met e-mailapps.

Opmerking: Safari overschrijft deze instelling en gebruikt Apple Mail voor e-maillinks. U moet de Apple Mail-app verwijderen om Safari een andere e-mailapp te laten openen.