Bewerk contactgroepen en voeg contacten toe of verwijder ze

AltaMail heeft 2 manieren om uw eigen contactgroepen te creëren. Wanneer u het contactscherm bekijkt, tikt u op de groepsknop bovenaan het scherm. Tik op de moersleutelknop bovenaan het groepsscherm om de actiemenuknop weer te geven, waar u kunt kiezen welk type nieuwe groep u wilt maken.
De "Nieuwe apparaatcontactgroep" zal een groep aanmaken die beschikbaar is voor uw Apple Contacten-app, evenals voor andere apps die contacten gebruiken.
De "Nieuwe AltaMail Contactgroep" zal een groep creëren die alleen zichtbaar is binnen AltaMail.

Om een u200bu200bcontactgroep te verwijderen, tikt u op de groepsknop die groepen selecteert en tikt u vervolgens op de moersleutelknop rechtsboven. Vervolgens kunt u groepen selecteren met het selectievakje en het actiemenu gebruiken om groepen te hernoemen of te verwijderen.

U kunt een nieuw contact aanmaken in de groep "Alle Contacten" door op de knop "+" te tikken. Vervolgens kunt u de naam invoeren en wordt er een nieuw contact aangemaakt. Tik op het nieuwe contact om andere details toe te voegen, zoals telefoon en e-mail.
Voor andere contactgroepen gebruikt u de knop "+" bovenaan het scherm om contacten uit andere groepen toe te voegen. Deze contacten blijven ook in andere groepen bestaan, dus wijzigingen in deze contacten zullen de details op alle groepslocaties wijzigen.

Om een u200bu200bcontact definitief te verwijderen uit de groep "Alle Contacten", tikt u op het selectievakje naast het contact en kiest u "Verwijderen" in het actiemenu (knop met cirkel met 3 stippen).
Om een u200bu200bcontact uit andere groepen te verwijderen, tikt u op het selectievakje naast het contact en kiest u "Contact verwijderen" in het actiemenu.