Bewerk keuzes in het menu aan de linkerkant of in het pop-upvenstermenu

U kunt knoppen toevoegen of verwijderen in het menu aan de linkerkant. Tik op de knop met 3 lijnen in de linkerbovenhoek van het scherm om het menu aan de linkerkant te openen. Scroll dan naar beneden en tik op "Instellingen bewerken". Bekijken
U kunt mappen, accounts, zoekopdrachten, mapfilters, agenda, een browser en nog veel meer toevoegen.
U kunt ook mapfilters maken om verschillende accounts en mappen op te nemen en deze aan het linkerzijpaneel toevoegen. (Bekijken)

Het hoofdmenu van het pop-uppaneel wordt geopend met de knop rechtsonder in het scherm met de vier vierkanten. Tik om de beschikbare panelen te zien en kies er een. U kunt het panelenmenu wijzigen met de knop 'Bewerken' in de rechterbovenhoek van het panelenscherm. U kunt de panelen ook bewerken in het menu aan de linkerkant - instellingen - 'Panelen'. U gebruikt hetzelfde bewerkingslijstscherm als de zijhandleiding. (Bekijken)