Bewerk een e-mailhandtekening

In het scherm voor het kiezen van een e-mailhandtekening (Bekijken), kunt u op de knop Bewerken bovenaan het scherm tikken om handtekeningen te bewerken. Als u nu op een handtekening tikt, wordt het bewerkingsscherm geopend in plaats van deze te selecteren.
U kunt de knop "+" gebruiken om een u200bu200bnieuwe handtekening te maken en deze te bewerken.

Om een u200bu200be-mailhandtekening te verwijderen, tikt u tweemaal op de verwijderknop links van een e-mailhandtekening in de bewerkingsmodus.

Handtekeningen kunnen net als e-mails worden bewerkt. Tik om tekst te selecteren en vervolgens kunt u verschillende opmaakopties kiezen in het tekstpop-upmenu.
Op de iPhone/iPad kunt u ook lang in het tekstgedeelte van de handtekening tikken om het menu weer te geven en op de afbeeldingsknop tikken om afbeeldingen uit uw fotoalbum in te voegen.
Voor een Mac: klik met de rechtermuisknop en selecteer het menu "Formaat" - "Afbeeldingen invoegen"
Afbeeldingen kunnen ook uit andere bronnen worden gekopieerd en in handtekeningen worden geplakt.

Nadat u de afbeelding heeft toegevoegd, kunt u met twee vingers in de afbeelding knijpen om het formaat te wijzigen. Dubbeltik op de afbeelding om de bestandsgrootte van de afbeelding te wijzigen.

Tik op "Formaat" om alle geavanceerde functies te bekijken, zoals kleur, lettertype, grootte, afbeeldingen invoegen en webadressen achter tekst toevoegen. Tik op de rechterpijl in de menupop-up als de knop "Formaat" niet zichtbaar is.

Met het actiemenu rechtsboven kunt u de standaard AltaMail-handtekening wijzigen, maar ook terugkeren naar de originele handtekening en eventuele wijzigingen verwijderen.

Gevorderde gebruikers kunnen "Toon kopteksten/bron" kiezen om de HTML-opmaak achter de handtekening te bewerken. Hiermee kunt u ook het formaat van afbeeldingen wijzigen. Wanneer deze bewerking voltooid is, selecteert u "Preview" in het actiemenu om de wijzigingen te bekijken.