E-mailaccounts toevoegen/bewerken/verwijderen

AltaMail ondersteunt vrijwel alle soorten e-mailaccounts, IMAP, Exchange, POP3, Outlook, Gmail, Yahoo, Verizon, Comcast, iCloud, BTInternet en nog veel meer.
Het heeft een set-up wizard die je helpt met alle details van je account. Voer eenvoudig uw e-mailadres en wachtwoord in (indien nodig) en de installatiewizard doet de rest. Gebruik de knop "Handmatig" om een ​​account te maken met uw eigen instellingen.

Om een ​​nieuw e-mailaccount aan te maken, tikt u op de 3-regelige knop links bovenaan het scherm om het linkerzijpaneel te tonen.
Tik op de knop 'Accounts' onder aan het zijpaneel.
Tik op de knop '+' naast de knop Accounts om een ​​account toe te voegen.

Om accounts te bewerken, tikt u op de knop "Accounts" in het linkerzijpaneel en vervolgens op de tandwielinstellingenknop naast een account.

U kunt accounts verwijderen door een account te bewerken, scrol omlaag naar de onderkant van het bewerkingsscherm en tik vervolgens op "Account verwijderen"