Achtergrondkleuren van de e-maillijst

U kunt verschillende achtergrondkleuren instellen voor e-mails in de mappenlijst met behulp van e-mailvlaggen.

Eerst moet u de achtergrondkleur voor een vlag inschakelen. Open het vlagselectiescherm met behulp van het vlagpictogram in een e-mail of in het actiemenu. Bewerk vervolgens de instellingen voor een vlag (Weergave). U kunt vlaggen ook bewerken in het scherm App-instellingen - E-mailweergave.

Tik op "Gebruik als achtergrondkleur voor e-mail" en kies een kleur voor de achtergrond. De achtergrondkleur is niet noodzakelijkerwijs dezelfde instelling als de vlagkleur.

Nu hebben alle e-mails die deze vlag gebruiken de achtergrondkleur van de vlag in de e-maillijstweergave.