Gebruik Siri-snelkoppelingen om taken uit te voeren en de weergave te wijzigen

U kunt iOS 12-snelkoppelingen in AltaMail gebruiken met behulp van de app Instellingen van het apparaat - Siri en zoeken - AltaMail (in het onderste deel van het scherm) (Apple-hulp)
U kunt een spraakopdracht aan de snelkoppelingen toewijzen met de knop "+" naast elke snelkoppeling. U kunt ook snelkoppelingen aan uw macro's toevoegen in de Snelkoppelingen-app.

U kunt de zojuist gemaakte spraakopdracht gebruiken om de actie die u zojuist hebt uitgevoerd te herhalen.Wanneer u het linkerzijpaneel gebruikt om een u200bu200bscherm te bekijken zoals een mapfilter, gesplitst scherm, locaties enz., ondersteunen de meeste schermen Siri-snelkoppelingen en wordt er een optie "Toevoegen aan Siri" weergegeven onder aan het actiemenu (knop met de cirkel en 3 stippen-pictogram). Wanneer u op "Toevoegen aan Siri" tikt, wordt u gevraagd een spraakopdracht voor de snelkoppeling toe te voegen. Deze wordt opgeslagen in de app Instellingen van het apparaat - Siri - Snelkoppelingen.
Dit kan ook worden gebruikt in de snelkoppelingen, bijv. vertel Siri - "Bel een verkoopvergadering"Wanneer u een nieuwe e-mail aanmaakt, kunt u ook "Toevoegen aan Siri" in het actiemenu gebruiken om opnieuw een nieuwe e-mail aan te maken en vervolgens kunt u het bericht bewerken en verzenden. Wanneer u "Toevoegen aan Siri" kiest wanneer u een sjabloon naar contacten verzendt, verzendt de spraaksnelkoppeling dat sjabloon opnieuw naar dezelfde gebruikers zonder dat u AltaMail hoeft te openen. Als u bijvoorbeeld mensen wilt vertellen dat u onderweg naar huis bent, of een vergadering wilt beleggen door een sjabloon naar een lijst met contactpersonen te sturen.

Wanneer u de meldingsgeluiden handmatig uitschakelt in de meldingsinstellingen van de AltaMail, wordt een nieuwe snelkoppeling voorgesteld met het tijdsbereik in uren dat u hebt ingevoerd. Je zou dus geluiden gedurende 8 uur kunnen uitschakelen.Standaard zie je de snelkoppelingen ‘Meldingsgeluiden inschakelen’ en ‘Meldingsgeluiden uitschakelen’. bijv. Deze kunt u gebruiken tijdens een vergadering.
U kunt ook de snelkoppelingen-app gebruiken om verschillende snelkoppelingen samen te voegen tot één. (Apple-hulp)
bijv. Als u in de Snelkoppelingen-app een aangepaste snelkoppeling maakt met de naam "Ik ben wakker", kunt u de AltaMail "Meldingsgeluiden inschakelen" snelkoppeling aan de lijst toevoegen als een van de acties. U kunt ook een snelkoppeling "Welterusten" maken, die de snelkoppeling AltaMail "Meldingsgeluiden uitschakelen" voor 8 uur bevat.
Natuurlijk kunt u nog steeds de alternatieve optie gebruiken om een u200bu200bschema in te stellen om meldingen en geluiden uit te schakelen in de Meldingsinstellingen. Weergeven

Je kunt ook een e-mail sturen vanaf AltaMail met behulp van Siri door de zinsnede "Stuur een bericht met AltaMail", "Stuur een bericht naar John met AltaMail" of "Stuur een bericht naar John met AltaMail met de mededeling Hallo John, ik zal er binnenkort zijn"
Als er aanvullende gegevens nodig zijn, zal Siri hiernaar vragen, zoals de ontvanger of het bericht.
Momenteel is het onderwerp voor een nieuw bericht vooraf gedefinieerd in de AltaMail app-instellingen - e-mailsectie.
Om veiligheidsredenen zal AltaMail om toegang vragen om e-mails te verzenden wanneer de eerste e-mail met Siri wordt aangemaakt. Dit kan worden gewijzigd in de app-instellingen - sectie Beveiliging. De eerste keer dat u een e-mail verzendt, moet u AltaMail openen, maar de volgende keer daarna worden e-mails op de achtergrond verzonden als u toegang toestaat.

Andere snelkoppelingen worden voorgesteld als u AltaMail gebruikt. Wanneer u bijvoorbeeld veegt om een u200bu200be-mailsjabloon te verzenden en enkele contacten toe te voegen, wordt er een snelkoppeling gemaakt in de app Instellingen van het apparaat - Siri-instellingen, om dat proces te herhalen.

Als u het menu aan de linkerkant gebruikt om een u200bu200be-mailaccountmap te openen, wordt die actie voorgesteld als een snelkoppeling in de app Instellingen van het apparaat - Siri en zoeken - AltaMail-instellingen.

U kunt AltaMail-snelkoppelingen verwerken vanaf uw vergrendelscherm. Om deze functie uit te schakelen, schakelt u 'Toestaan u200bu200bop vergrendelscherm' uit in de app Instellingen van het apparaat - Siri en zoeken - AltaMail-instellingen.

Opmerking: U moet eerst AltaMail starten om de snelkoppelingen te maken en het kan een paar minuten duren voordat Siri de snelkoppelingen aan de lijst in de apparaatinstellingen-app toevoegt. Zorg er ook voor dat "Gebruik met Siri" is ingeschakeld in de sectie Apparaatinstellingen AltaMail.