Verzenden van afbeeldingen en documenten van andere apps

U kunt webpagina's, documenten en foto's vanuit andere apps verzenden die het standaardactie dialoog met extensies gebruiken. De locatie van de actiemenu knop verschilt in andere apps, maar de onderstaande stappen hebben betrekking op apps zoals Safari en Foto's, enz.
Opmerking: u kunt foto's verzenden binnen AltaMail met de bijlageknop op een nieuwe email.
  1. Bekijk uw document, webpagina, foto, enz. In de andere app
  2. Tik op de knop Actie om de lijst met opties weer te geven voor het delen van inhoud. Dit zal verschillend zijn in verschillende apps, en een paar apps ondersteunen dit mogelijk niet.
  3. Scroll de bovenste rij knoppen naar rechts en tik op "Meer/..."
  4. Schakel de AltaMail knop in de lijst in. Misschien moet u scrollen. U kunt ook het lijnenpictogram naar rechts slepen om de bestelling opnieuw te ordenen
  5. Tik op "Done" en je ziet nu de AltaMail knop in de bovenste rij. Tik op de knop AltaMail om het e-mail scherm te openen
  6. Nadat u op de verzendknop hebt gedrukt, duurt het een minuut of twee om de e-mail op de achtergrond te verzenden zonder dat u AltaMail
  7. hoeft open te maken
  8. Als u op de knop 'Opslaan' klikt, wordt uw e-mail opgeslagen in het deelvenster 'Ontwerpen' in AltaMail om later te verzenden of te bewerken