Aan de slag met printen

Om te beginnen kunt u het bestand "Snel starten" in AltaMail afdrukken.

De AltaMail print rechtstreeks naar de meeste printermodellen zonder extra software, maar we raden u aan de gratis WePrint-software voor het delen van printers te installeren als u problemen ondervindt bij het aansluiten op uw printer of als uw printer een USB-verbinding heeft.
Installeer WePrint vanaf hier op uw Mac of pc. https://esz.nz/wp
  1. Tik op de knop met 3 lijnen linksboven in het scherm om het linkerzijpaneel te openen en tik op "Bestanden"
  2. Tik op het bestand "Snel starten" om het te bekijken.
  3. Tik op de knop Afdrukken rechtsboven in het scherm om het venster Afdrukken te openen.
  4. Als u niet automatisch naar het scherm Printers kiezen wordt geleid, tikt u op de knop "Kies"
  5. Uw netwerk wordt doorzocht naar beschikbare printers. Tik om uw printer te selecteren
  6. Het is het beste om de groene WePrint-printer te selecteren, indien beschikbaar.
    Anders kunt u het scherm "Instelling" gebruiken om de beste afdrukoptie voor uw printer te kiezen. Tik naast elke optie op "Test" om deze te testen. Tik op "Meer" om meer opties te selecteren. Deze optie ondersteunt de meeste printers. bijv. de meeste Epson, Canon, Brother, HP, Lexmark, Dell, Samsung, Kodak enz.
    Als uw printer veel blanco pagina's afdrukt, trekt u de papierlade naar buiten en start u de printer opnieuw op.
  7. Voor sommige printermodellen is de installatietest mogelijk niet compatibel. U kunt echter nog steeds afdrukken. Installeer WePrint vanaf hier op uw Mac of pc https://esz.nz/wp
  8. Als u WePrint hebt geïnstalleerd, zou de AltaMail WePrint automatisch moeten vinden en uw printers weergeven op het scherm Printers kiezen.

Als je de WePrint-printers niet ziet, tik dan op de + in de rechterbovenhoek en voer je WePrint-serveradres handmatig in. Als het WePrint nog steeds niet kan vinden, open dan de probleemoplosser voor verbindingen (Bekijken)
  9. Nadat je je printer hebt geselecteerd, tik je op "Printen" in het printscherm om af te drukken.

U kunt op de knop "Printeropties" in het afdrukscherm tikken om instellingen zoals paginaformaat, marges, enz.

Als u een lege pagina krijgt of problemen ondervindt, tikt u hier (Weergave) om naar het gedeelte voor het oplossen van problemen te gaan.