Verwijder automatisch oude e-mails in een map. Mapinstellingen

U kunt mapinstellingen gebruiken om oudere e-mails in een map automatisch te verwijderen. U kunt bijvoorbeeld de map Prullenbak of Spam automatisch na 2 weken of 1 maand verwijderen.

Tik op de knop "Mappen" in het linkerzijpaneel. Tik vervolgens op de mapknop naast een e-mailaccount om de mappen weer te geven. Mogelijk moet u op de pijl naar links naast de mapkop tikken om terug te gaan naar het juiste account.

Tik bovenaan de mappenlijst op de knop Instellingen (tandwiel) om de mappen te bewerken.

Tik om de gewenste map te selecteren. Tik bovenaan het scherm met de mappenlijst op het actiemenu (knop met cirkel met drie stippen) om de acties te bekijken.
Gebruik de menuactie 'Mapinstellingen' om mapinstellingen te bewerken. Mogelijk moet u onder het menu 'Meer' kijken om het te vinden.

In het scherm 'Mapinstellingen' kunt u 'E-mails verwijderen na (dagen)' aanzetten en het aantal dagen selecteren dat u wilt gebruiken.
Oudere e-mails worden verwijderd wanneer de map wordt vernieuwd.