Ga terug nadat u een e-mail hebt verwijderd

U kunt ervoor kiezen om na het bekijken terug te keren naar de Inbox en u kunt een e-mail verwijderen/verwijderen via een instelling. Open de app-instellingen (Weergeven) en open het gedeelte 'E-mail'. Wijzig de instelling "Ga terug na het verwijderen van een e-mail die wordt bekeken" naar uw voorkeur.
Let op: Dit geldt altijd voor een iPhone, maar geldt alleen voor een iPad wanneer je de ‘Volledige schermweergave’ hebt ingeschakeld in het actiemenu (cirkel met 3 stippen-knop) bovenaan het scherm.