Problemen met het e-mailscherm en de lay-out van afbeeldingen oplossen. Weergave en aanpassing van de beeldgrootte.

Als u problemen heeft met de lay-out van e-mails, zijn er verschillende instellingen die u kunt wijzigen om de manier te verbeteren waarop AltaMail e-mails op uw apparaat weergeeft.

Wanneer u een e-mail bekijkt, kunt u 'Beeldscherminstellingen' selecteren in het actiemenu. (cirkel met 3 stippen-knop).

Voor e-mail verzonden via Outlook en Exchange kunt u de instelling 'Berichtlay-out voor Outlook-compatibiliteit' wijzigen.

Als e-mails te groot lijken, afbeeldingen ontbreken of van de zijkant van het scherm scrollen, kunt u de instelling 'Apparaatcompatibiliteit bericht lay-out' wijzigen.

Deze instellingen kun je ook voor alle e-mails aanpassen in de 'Vormgeving e-mail' instellingen. Tik op de knop Instellingen onder aan het scherm met weergave-instellingen.
App-instellingen - App-uiterlijk - Vormgeving e-mail Bekijken