Stuur e-mailsjablonen in bulk naar contacten

Stuur meerdere gepersonaliseerde e-mails met een e-mailsjabloon
  1. Open het scherm "Contacten" en kies een contactgroep met de groepsknop bovenaan het scherm. U kunt ook uw eigen contactgroep maken (Bekijken).
  2. Tik om een u200bu200bof meer contacten te controleren. U kunt de knop Alles controleren ✔ gebruiken om alle contacten
  3. te selecteren
  4. Tik op de actieknop en kies "E-mail met sjabloon"

5. U kunt er dan voor kiezen om de nieuwe e-mails nu of op een later tijdstip te verzenden.
  6. Selecteer de sjabloon die u wilt gebruiken door erop te tikken. Hierdoor wordt voor elk contact een nieuw geïndividualiseerd e-mailadres gemaakt en worden de naam van het contact en andere waarden gebruikt als u deze in de sjabloon hebt opgenomen. Elke e-mail toont slechts het e-mailadres van één contactpersoon.