MDM - Beheer van mobiele apparaten

U kunt de configuratie en implementatie van AltaMail beheren met MDM-tools zoals IBM Maas360 en AirWatch enz.

Neem contact op met ons ondersteuningsteam voor hulp met gratis aangepaste AppConfig app-configuratiebestanden die zijn gebouwd voor uw vereisten. Contacteer ons

Configuratieoverzichtsdocument: Download

Dit zijn enkele eenvoudige voorbeelden van App Config-bestanden voor uw apps.

AltaMail
Alle instellingen. Downloaden
Het bestand Alle instellingen moet worden bewerkt voordat u Contacteer ons gebruikt

PrintCentral Pro voor iPad
Alle instellingen. Downloaden
Het bestand Alle instellingen moet worden bewerkt voordat u Contacteer ons gebruikt

PrintCentral Pro voor iPhone
Alle instellingen. Downloaden
Het bestand Alle instellingen moet worden bewerkt voordat u Contacteer ons gebruikt